Mode Kjoler og Sandaler online
 
Forside / Tøj / Dame Jakker / IK42216 - Jakker - Áhkká Dunjakke Renata Exp Down Jkt - Top mode

IK42216 - Jakker - Áhkká Dunjakke Renata Exp Down Jkt - Top mode

DKK1,777.29  DKK941.56

Vælg venligst:

  • L
  • M
  • S
  • XL
  • XS
  • XXL
  • XXS

Tilføj til kurven:
  • Forfatter: Magnus

Dunjakke Renata Exp Down Jkt
Renata Exp Down Jkt er en blød,let og varmende dunjakke og samtidig stor og kraftig,med flotte snit. Vandafvisende. En rigtig ekspeditionsjakke til koldt vejr med dobbelte dunkanaler for at holde bedre på varmen. Skuldrene har en syntetpadding,hvilket gør at de bedre modstår fugt og gør at du ikke mister varme også hvis du bærer på noget tungt eller har meget i lommerne.
Fast justerbar hætte med løbegang. Høj krave. 2-vejs lynlås. Skjult ribkant i jersey i ærmekant. Lommer i siden og en brystlomme,alle med vandtætte lynlåse. To inderlommer i mesh. Løbegang med stop i kanten forneden. Blødt fyld af gåsedun og fjer med utrolig god varmeisolering. Længde bagpå ca. 82 cm i str. 38.
Kan pakkes ned (pakkepose medfølger).
Áhkká bruger ikke dun der er håndplukket fra levende fugle.
Da dun er et naturligt materiale kan der forekomme lidt brune dun sammen med de hvide dun,som den orangefarvede jakke er fyldt med. Da jakken er fremstiller i et letvægtsstof kan enkelte brune dun ses igennem. Man kan selv 'bevæge' dunene,ved at kramme om jakken med fingrene,så den brune dun kommer ind mod indersiden i stedet for mod ydersiden.
Renata Chlumska er en sand eventyrer,der har besteget Mount Everest,padlet i kajak tværs over Nordamerika,og nu har blikket rettet mod rummet. Men selv om hun har oplevet ekstreme strabadser,så elsker Renata sine små hverdagseventyr. Og det er hendes samlede erfaring både fra det ekstreme og dagligdagen,som har resulteret i áhkká by Renata – en kollektion udviklet til at klare en eventyrlig hverdag. Renata er også den første svenske kvinde,der har gennemført 'The Seven Summits',og hun fuldførte sidste del af dette store eventyr i funktionstøj fra áhkká by Renata.
Dette produkt har en vandafvisende behandling,der er mere miljøvenlig og uden tilsatte perfluorerede stoffer (PFC). Det betyder at det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen,hvis du mærker at vand på overflade ikke l


www.nextgirldj.com Copyright @2019

tøj og sko online, Kjoler og Sandaler online