Mode Kjoler og Sandaler online
 
Forside / Tøj / Dame Jakker / DG99428 - Jakker - Áhkká Skaljakke Renata Exp S - Pålidelig

DG99428 - Jakker - Áhkká Skaljakke Renata Exp S - Pålidelig

DKK1,944.47  DKK1,024.45

Vælg venligst:

  • L
  • M
  • S
  • XL
  • XS
  • XXL
  • XXS

Tilføj til kurven:
  • Forfatter: Magnus

Skaljakke Renata Exp S
Robust vævet skaljakke fra áhkká med alle de funktioner du kan tænkes at få brug for. Fungerer til alle outdooraktiviteter og er en pålidelig jakke som kan anvendes længe. Slidstærkt nylonstof af 50% Cordura. Skaljakken fungerer som en yderste vejrbeskyttelse,lag 3. Du tilpasser dine lag under jakken efter aktivitet og vejr og har på den måde altid tilpas temperatur.
I 3-lags konstruktion (for lamineret sammen med yderstof og áphiTec-membran) i áphiTec10.7,10.000 mm vandsøjletryk og åndbarhed op til 7000 g/m2*24h. Tapede sømme. Fast regulerbar hætte. Børstet polyester på indersiden ved hagen. Formede ærmer. Ventilation under ærmerne med mesh og vandtætte lynlåse. Løbegang forneden. Lommer i siden og en brystlomme,alle med vandtætte YKK-lynlåse. To inderlommer,en i mesh og en medialomme med plastrude og lynlås. Justerbar ærmekant med velcrolukning. Letvægtsdunjakken Áhkká Renata W Down Jkt kan nemt indsættes med lynlås og bruges som varmeisolerende inderjakke. Længde bagpå ca. 69 cm i str. 38,noget længere bagpå. vævet i 2-vejs stretch.
Renata Chlumska er en sand eventyrer,der har besteget Mount Everest,padlet i kajak tværs over Nordamerika,og nu har blikket rettet mod rummet. Men selv om hun har oplevet ekstreme strabadser,så elsker Renata sine små hverdagseventyr. Og det er hendes samlede erfaring både fra det ekstreme og dagligdagen,som har resulteret i áhkká by Renata – en kollektion udviklet til at klare en eventyrlig hverdag. Renata er også den første svenske kvinde,der har gennemført 'The Seven Summits',og hun fuldførte sidste del af dette store eventyr i funktionstøj fra áhkká by Renata.
Dette produkt har en vandafvisende behandling,der er mere miljøvenlig og uden tilsatte perfluorerede stoffer (PFC). Det betyder at det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen,hvis du mærker at vand på overflade ikke længere preller af.
Det gør du ved at tilføre varme ved lav temperatur,f.eks. ved strygning eller tør


www.nextgirldj.com Copyright @2019

tøj og sko online, Kjoler og Sandaler online