Mode Kjoler og Sandaler online
 
Forside / Tøj / Dame Jakker / 28WO-0079 - Jakker - Áhkká Skijakke Vaiseloukta W Ski Jkt - First-Rate

28WO-0079 - Jakker - Áhkká Skijakke Vaiseloukta W Ski Jkt - First-Rate

DKK1,973.77  DKK991.93

Vælg venligst:

  • L
  • M
  • S
  • XL
  • XS
  • XXL
  • XXS

Tilføj til kurven:
  • Forfatter: Magnus

Skijakke Vaiseloukta W Ski Jkt
En let og smidig vatteret skijakke med alle de funktioner,du har brug for til en dejlig dag på ski i sneen,for eksempel snelås,tapede sømme og god ventilation.
Vind- og vandtæt vævet yderstof áphiTec5.5,5000 mm vandsøjletryk og åndbarhed op til 5000 g/m2/24h. Alle sømme er tapede. Dekorativt og diskret folkloreinspireret print tone-i-tone foroven foran og forneden bagpå. Fast justerbar hætte med løbegang. Ledningeholder ved halsen. Lynlås under overfald med velcroluk. Børstet polyester i nakken og ved hage. Ergonomisk formede ærmer. Ventilerende meshpartier under ærmerne som kan lukkes til med lynlåse. Vidden i ærmekant kan reguleres med velcroremme. Skjulte jerseyborte i ærmekant. Aftageligt snelås med trykknapper i taljen. Løbegang med stop i kanten forneden. To store lommer med lynlåse og lommeklap som lukkes til med velcroluk. Liftkortlomme på venstre ærme. To inderlommer,en af mesh og en med lynlås og hul til ledning. Vattering af MóurráFill,et let og blødt syntetmateriale med gode varmende egenskaber. Foret har et folkloreinspireret print af bjerge,skove og nordsvensk fauna.
Længde bagpå ca. 77 cm i str. 38.
Denne skijakke har en vandafvisende behandling,der er mere miljøvenlig og uden tilsatte perfluorerede stoffer (PFC). Det betyder at det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen,hvis du mærker at vand på overflade ikke længere preller af.
Det gør du ved at tilføre varme ved lav temperatur,f.eks. ved strygning eller tørretumbling. Det kan også på sigt være nødvendig at imprægnere stoffet igen.
Yderstof : 100% polyester
For : 100% polyester
Fyld : 100% polyester
Pasform : regular
Vask 40°


www.nextgirldj.com Copyright @2019

tøj og sko online, Kjoler og Sandaler online